NOVINKY

arr3DovolenáVážení zákaznící, 12.-23.8.2019 máme dovolenou. V období dovolené nešijeme, neexpedujeme zásilky a... arr3Velikonoční akceMilé zákaznice a zákazníci,po několikaměsíčním omezeném provozu můžeme s radostí oznámit, že e-shop... arr3Akce den dětíDen dětí oslavíme slevou 15 % na výrobky skladem, použijte kód dd15. ... arr3BLACK FRIDAYNa všechny nákupy výrobků, které jsou skladem, získáte v pátek 23.11. na našem eshopu slevu 20%. Pro... arr3Omezený provoz - podzim 2018Vážení zákazníci, z důvodu dlouhodobější pracovní neschopnosti (rizikové těhotenství) jsme nuceni... arr3Omezený provoz - výpadekVážení zákazníci, na přelomu února a března očekáváme další přírůstek do rodiny, proto počítejte, že... arr3Omezený provozVážení zákazníci, vzhledem k nedostatku času jsme omezili některé vedlejší produkty, které obvykle... arr3Silné pružinyVážení zákazníci, neočekávaně nám došly silné baltolecí pružiny (do 30 kg) a jelikož si je necháváme... arr3NEMOCOmlouváme se, ale z důvodu nemoci nebudeme v týdnu 22-28.10. šít ani odesílat zásilky. O případném... arr3Rozjíždíme spolupráci s obchodyZnáte kamenný obchod nebo eshop s dětským zbožím, kde byste rádi viděli prodávat hačky či jiné... arr3Jsme na Facebooku!Milí zákazníci a přátelé našich výrobků, zřídili jsme facebookovou stránku , kde můžete sledovat... arr3prezentace k hackám a matracímprezentace k hackám, posouvejte šipkami... arr3DPH a zdraženíVážení zákazníci, od července se stáváme plátci DPH (21%). Kvůli tomu jsme bohužel nuceni cca o... arr3Vzorník obrázkových úpletůJelikož ze všech látek, co máme na skladě jsme ještě nestihly ušít legínky, sukýnky, kukly čepice a... arr3Došly střední pružinyVážení zákazníci, omlouváme se, ale došly nám střední pružiny, takže zaslání všech výrobků, které ji... arr3sleva za fotky - soutěžVážení zákazníci, nabízíme možnost získání slevy 5% na našem eshopu! Zašlete-li nám emailem na... arr3AKCEMezinárodní týden nošení dětí  2.-8.10.2017, sleva 10 % na nosící sortiment, který máme skladem.... arr3Prázdninový režim!Vážení zákazníci,jelikož o prázdninách chceme trávit maximum času se svými dětmi, bude eshop... arr3Maskáčové kukličky a tepláčky z biobavlnyNově nabízíme dětské biooblečení v atraktivním vzoru - maskáč se žabičkami.. Zakoupit můžete buď... arr3Hacka pro panenkyDo naší nabídky jsme nově zařadily hacku na houpani panenek a plyšáků. Pokud chcete dětem dopřát... arr3Články zobrazíte najetím myši na nadpis... arr3DovolenáV týdnu od 15. do 19. 1. 2018 budeme mít dovolenou, zakázky se tak o týden opozdí, děkujeme za... arr3Vánoce  Předvánoční objednávky na zakázkové šití příjmáme do 30. 11. 2017. Na zboží skladem příjímáme... arr3NemocVážení zákazníci, omlouváme se, ale kvůli nemoci se mohou některé zakázky zdržet. Děkujeme za... arr3DOVOLENÁV období 2. - 6. 2. máme dovolenou a tudíž nebudou vyřizovány objednávky a dodací doby výrobků se...

KONTAKTY

Tiki-Mechulka
Křenovice 125
37384 Dubné
tel: +420777643840
napište nám

ZBOŽÍ V AKCI

cena 1 500 Kč (59 EUR)
zakázková výroba

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů